У Рівному сьогодні – Всеукраїнський день бібліотек

З нагоди свята у Рівненській обласній бібліотеці впродовж дня проходить чимало цікавих заходів

Зокрема, у холі, на другому поверсі, користувачів чекає виставка-конкурс плакатів-мотиваторів читання. Також на четвертому поверсі бібліотеки демонструють виставку оригінальних книг, розповідає Наталія Волян:

– Люди матимуть можливість подивитися цікаву виставку незвичних книг: книга, яка виконана з бурштину, книга вишита, книга, яка в’язана спицями, книга, яка в’язана гачком, яка виконана з таких цікавих матеріалів як шовк, наприклад. Крім того, можна буде подивитися на виставку рідкісних і цінних книг, які є у фонді нашої бібліотеки.

Окрім того, впродовж дня у відділах бібліотеки діятимуть художні виставки, виставки-інсталяції книг: «Таємниці історії»; «Переможці коронації слова»; «У світі казкових героїв»; «Створюємо своїми руками» та ін.

А також відбудеться нагородження премією імені Світочів Богдана Йосиповича Столярчука, за плідну творчу і культурно-просвітницьку діяльність. Також сьогодні у обласній науковій бібліотеці – безкоштовна реєстрація всіх охочих.

Нагадаємо, що Рівненська обласна бібліотека пристосована для людей з особливими потребами, зокрема, з вадами зору. Частину книг у бібліотеці можна не лише почитати, а й послухати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень