Співзасновника обласної спілки ветеранів та учасників АТО засуджено за корупцію

Підозрюваний повинен сплатити 17 тисяч гривень

Прокуратура Рівненської області визанала виннним одного із засновників Рівненської обласної спілки ветеранів та учасників АТО,  який вчинив кримінальне правопорушення, а саме зловживання впливом (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

За словами заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика, цю особу викрили у серпні поточного року працівники прокуратури спільно із УСБ України в Рівненській області під час одержання від громадянина неправомірної вигоди у сумі 11500 грн за вплив на прийняття рішення посадовими особами військового комісаріату про відстрочку від мобілізації.

У ході досудового розслідування, яке проводилося слідчим відділом прокуратури області, підозрюваний повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості.

До слова, підозрюваному призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 17 000 грн, із спеціальною конфіскацією. Вирок суду в законну силу ще не вступив.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень