У Рівному школярів навчатимуть створювати квест-ігри

Для цього проведуть спеціальний семінар

20-21 грудня у Рівному відбудеться навчальний семінар для молоді у межах проекту «Таємничі підземелля Рівного. Культурна спадщина, як елемент інтерактивного вивчення історії краю».

Його метою є залучення кращих європейських практик до створення унікального туристично привабливого інтерактивного продукту, що спрямований на популяризацію історичної і культурної спадщини міста.

Упродовж двох днів учасники заходу (учні 9-11 класів місцевих шкіл) матимуть змогу під керівництвом спеціально запрошених тренерів навчитися розробляти сюжетні лінії для квест-ігор.  

 

Напрацьований ними матеріал ляже в основу сценаріїв для проведення інтерактивних освітньо-пізнавальних історичних атракцій у споруджених у межах Проекту «Таємничі підземелля Рівного» квест-кімнатах.

Семінар відбудеться у п'ятницю, 21 грудня, о 12.30 у конференц-залі готелю «Оптіма Рівне» (вул. Словацького, 9).

До слова, на реалізацію проекту спрямованого на збереження історичної і культурної спадщини, міське управління культури і туризму отримало від Євросоюзу грант у розмірі майже 450 тисяч євро. Разом із внеском міста загальна вартість проекту складає близько 500 тисяч євро.

Нагадаємо, учора начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко на «Лексусі» втрапив у ДТП.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень