У Рівному школярів навчатимуть створювати квест-ігри

Для цього проведуть спеціальний семінар

20-21 грудня у Рівному відбудеться навчальний семінар для молоді у межах проекту «Таємничі підземелля Рівного. Культурна спадщина, як елемент інтерактивного вивчення історії краю».

Його метою є залучення кращих європейських практик до створення унікального туристично привабливого інтерактивного продукту, що спрямований на популяризацію історичної і культурної спадщини міста.

Упродовж двох днів учасники заходу (учні 9-11 класів місцевих шкіл) матимуть змогу під керівництвом спеціально запрошених тренерів навчитися розробляти сюжетні лінії для квест-ігор.  

 

Напрацьований ними матеріал ляже в основу сценаріїв для проведення інтерактивних освітньо-пізнавальних історичних атракцій у споруджених у межах Проекту «Таємничі підземелля Рівного» квест-кімнатах.

Семінар відбудеться у п'ятницю, 21 грудня, о 12.30 у конференц-залі готелю «Оптіма Рівне» (вул. Словацького, 9).

До слова, на реалізацію проекту спрямованого на збереження історичної і культурної спадщини, міське управління культури і туризму отримало від Євросоюзу грант у розмірі майже 450 тисяч євро. Разом із внеском міста загальна вартість проекту складає близько 500 тисяч євро.

Нагадаємо, учора начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко на «Лексусі» втрапив у ДТП.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень