У Рівному розподілили казкову «Ельвіру», «трагедію Шевченка» та «Просто КОСМОС»

Ці книги видали за кошт міського бюджету Рівного

З них чотири книги місцевих авторів. Це дитяча книга "Ельвіра в Країні Котів" письменниці з Рівного Анни Лимич, збірка дитячих творів від програми «Активні громадяни» Фонду регіональних ініціатив "Просто КОСМОС", упорядником якої стала рівнянка Ірина Черевко, книга "Велика Волинь і мусульманський Схід" автора першого перекладу Корану українською мовою, кандидата історичних наук, сходознавця з Острога Михайла Якубовича та книга "Співай, моє місто", упорядниками якої стали мешканці Рівного Богдан Столярчук та Микола Корейчук. 

З немісцевих авторів за кошт громади Рівного була видана книга "Екзод Тараса Шевченка" українського математика, публіциста, літературознавця, правозахисника, дисидента, який емігрував до Франції, Леоніда Плюща (екзод - це заключна частина трагедії в Стародавній Греції).

Усі ці книги були видані в межах програми підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги. 

Міський голова Рівного Володимир Хомко розпорядився 70% тиражу книг віддати авторам, решту - міському управлінню культури і туризму для розподілу по бібліотеках міста.  

На жаль, традиційно у книжкові магазини міста ці книги потраплять лише у разі, якщо туди їх для продажу віддадуть автори. А зазвичай вони цього не роблять, оскільки на книги у магазинах роблять велику націнку. Тож придбати книги, видані за кошт міста, можна хіба в авторів.  

Так само ніхто ці книги не рекламує, щоб широка громадськість про них знала. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень