У Рівному вірші читали … 4 стихії (ФОТО)

«Стихійні» - саме так називається поетичний творчий проект

Це 4 письменники, що читали свої вірші під час спільного виступу: Джон Гнатів, Поль Щепан, Ростислав Кузик і Павло Коробчук. Кожен з них представляв одну з основних стихій: вогонь, повітря, землю та воду.

Під час виступу виконавці виходять на сцену по черзі, зачитуючи свої вірші. Дійство супроводжується атмосферною музикою. З освітлення – лише кілька десятків свічок та світло проектора.

Сам проект з’явився ще рік тому, і Рівне вже шосте місто, в якому побували поети. Особливості проекту додає той факт, що в кожному місті вони знаходять свою «воду» - поета, який читатиме з ними. В Рівному ним став Павло Коробчук. Один з ініціаторів та безпосередніх учасників «Стихійних» Ростислав Кузик розповідає, чому змінюється саме ця стихія:

Ми пояснюємо це тим, що стихія води є досить змінною, скажімо, навіть відбиваючись від того, що стихія води може перебувати в трьох станах, тобто вона є змінною та непостійною. Власне, тому в нас стихія води кожного разу інша.

Також поет розповідає, що свої стихії учасники проекту вибрали одразу і без суперечок, бо добре знають творчість і характери один одного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень