Кого нагородили літературною премією імені Валер’яна Поліщука?

У Рівному відбулось урочисте святкування річниці Форуму видавців

Форум має назву «Письменницька робітня «Оповідач». Це офіційне видавництво Рівненської  обласної організації Національної спілки письменників України, що існує з 2007 року.  Також у приміщенні краєзнавчого музею відбулося вручення літературної премії імені Валер’яна  Поліщука. Лауреатів, які отримали нагороди, назвала голова обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька:

 

- Сьогоднішня подія включає в себе два аспекти: нагородження літературною премією імені Валер’яна Поліщука цьогорічних лауреатів, серед яких – Ніна Смик, Ніна Дворницька та Ірина Мельник. Це гарні, хороші рівненські письменники. Інша подія – ювілей приспілчанського видавництва під назвою «Письменницька робітня Оповідач».

 

Зауважимо, що Валер’ян Поліщук – український письменник, родом з Дубенщини, поет і прозаїк, літературний  критик, публіцист доби розстріляного відродження. Його премія на Рівненщині була запроваджена ще у 1982 році, її лауреатами ставали Петро Велесик, Степан Бабій, Василь Басараба, Григорій Дем’янчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень