У Рівному розіграли Кубок з Ґо

Відкритий Кубок Рівного з Ґо 2016, який проходив цими вихідними в обласному центрі, додав нагород у скарбничку Школи інтелектуальних видів спорту Палацу дітей та молоді.

Серед 32 двох учасників турніру найкращими виявилися саме вихованці Палацу. Відтак володарем Кубку Рівного став Валерій Крушельницький. Він вже після третього туру різко вийшов уперед. Боротьба за інші місця була наполегливою і тривалою. Друге місце дісталося Михайлу Качановському, третім став Юрій Михалюк. Анастасія Ваврик показала кращий результат серед жінок, а Поліна Крушельницька стала кращою серед юнаків та дівчат до 12 років. На змаганнях у якості професіонала гри Ґо дебютував вихованець Школи інтелектуальних видів спорту ПДМ, чемпіон Європи, бронзовий призер чемпіонату Світу, майстер спорту міжнародного класу, 1-й професійний дан Європейської Ґо Федерації Артем Качановський. Артем здобув ранг 1-го професійного дана ЄГФ цієї весни і лише починає звикати до свого нового статусу.

Нині в ЄГФ налічується лише 5 спортсменів, що отримали ранг 1-го професійного дана Європейської Ґо Федерації. Як це прийнято в усьому світі, запрошені на любительський турнір професіонали зазвичай практикують просвітницьку, навчальну роботу з учасниками змагань. Так і Артем проводив для учасників Кубку Рівного аналіз зіграних ними партій, давав сеанси одночасної гри та проводив конкурси розв’язування задач і особисті консультації.

Цієї суботи 1 жовтня буде проводитись відбірковий етап чемпіонату Рівненської області з Ґо. Змагання проходитимуть в Ресурсному центрі Школи інтелектуальних видів спорту, що знаходиться на базі ЗОШ №9. А уже наступної суботи, 8 жовтня, чотири відібрані фіналісти розіграють призові місця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень