У Рівному засудили власника «наркоАПТЕК»

Його засудили до позбавлення волі і тут же звільнили від відбування покарання

Сьогодні у Рівненському міському суді оголосили вирок власнику аптек Юрію Мазепі, якого обвинувачували у незаконному виробництві та збуті сильнодіючих та нарковмісних лікарських препаратів. Про це пише інформаційний портал «ЧаРівне».

У 2013 році в аптеці на вул. Костромській поліцейські провели низку обшуків. Однак тоді справу закрили.

Пізніше у поліції сказали, що при повторному обшуку, який провели уже наступного року, з аптеки вилучили сильнодіючі препарати, а також кодеїновмісні препарати без належних дозволів та маркування. 

 

Свою вину Мазепа заперечував – у суді заявляв, що таблетки йому підкинули працівники поліції, а кримінальне провадження стосовно нього - сфабрикували.

При ухваленні рішення суд прийшов до висновку, що вина Мазепи доведена повністю. При прийнятті рішення суд взяв до уваги, що злочин належить до злочинів середньої тяжкості, а також врахував, що обвинувачений має дитину.

Відтак, суд дійшов висновку, що виправлення Юрія Мазепи можливе без ізолювання його від суспільства. 

 

Власника кількох рівненських аптек засудили за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 321 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин). 

 

Йому призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік і водночас звільнили від його відбування з випробуванням іспитовим строком тривалістю два роки.

Також Мазепі обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Між тим, протягом 30 днів обвинувачений може подати апеляційну скаргу на рішення суду.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень