«Доглядальниця» з Чернігова пограбувала біженця-пенсіонера на Рівненщині

Вперше приїхала до нього посеред ночі

На Рівненщині жінка обікрала пенсіонера. 76-річний уродженець Донеччини має групу інвалідності. З початком воєнних дій на сході країни чоловік переїхав до селища Смига Дубенського району.

Не маючи змоги самостійно доглядати за собою, пенсіонер час від часу подає оголошення у газети про пошук доглядальниці.

Про це пишуть в Нацполіції Рівненщини.

Кілька тижнів тому допомогти погодилася 34-річна жителька Чернігова. 19 березня вона приїхала знайомитися з чоловіком не сама, а з подругою, до того ж, посеред ночі.

 

Тоді пенсіонер побоявся впускати незнайомок до будинку вночі, а його сусіди викликали поліцію.

У відділі жінки повідомили, що приїхали на запрошення пенсіонера, але оскільки він проти - готові повернутися додому.

Через безвихідь чоловік знову зателефонував жінці. Домовився про приїзд і навіть переказав їй на картку кошти на дорогу. Напередодні зранку чернігівчанка вже порядкувала в домі самотнього пенсіонера.

 

Коли господар діставав кошти, аби купити продуктів, жінка підглянула, де вони заховані. Після цього «доглядальниця» викрала близько 9 тисяч гривень та непомітно втекла.

Правоохоронці, які прибули на виклик до чоловіка, одразу згадали про двох жінок, які приїздили до потерпілого кількома днями перед цим. По фото одну з них чоловік і впізнав.

За кілька годин у Корці патрульні поліцейські виявили жінку, причетну до злочину в одній із маршруток, що прямувала до столиці. При жінці вилучили й частину коштів.

Зловмисницю затримали. Слідчі Дубенського відділу поліції готують матеріали для повідомлення жінці про підозру за фактом крадіжки.

Поліцейські перевіряють жінку на причетність її до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень