У Рівному презентували «Гонитву» (ФОТО)

Роман під такою назвою написав вихідець з Рівненщини

Петро Воробей – мешканець Хмельницького, працює заступником редактора газети «Подільські вісті». Хоча народився  у селі Вільне Дубровицького району.

Вчора він презентував у книгарні КП «Рівнекнига» «Дружба» свій роман «Гонитва» - про людину, яка тричі тікала з радянських концтаборів.  Нагадаємо, що

головного героя твору  – вояка УПА Петра Смоляренка – автор списав з реальної людини – Антона Олійника, який народився у 1926 році на хуторі Березина села Друхів (нині це Березнівський район) Рівненщини.

На презентацію прийшли директор музею «Пересопниця» Іван Солодуха, рівненський кобзар і співак Назар Волощук, студенти факультету історії та політології Рівненського державного гуманітарного університету, АТОвці, відвідувачі книгарні тощо.

Одна з шанувальниць творчості Петра Воробея зауважила, що "читаючи роман автора, з великою тривогою переживаєш все те, що відбувалося, згадуючи когось із загиблих зі своєї родини чи близьких родичів". А АТОвець, який не назвався, але сфотографувався з Петром Вороб’єм, радив йому написати роман про сучасні події і, зокрема, про АТО.

За інформацією "Рівнекниги"

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень