У Рівному покажуть унікальні фото зруйнованого вибухом реактора ЧАЕС

У четвер, 14 квітня, о 14.00, у Рівненському краєзнавчому музеї (2-й поверх, зал № 17) відкриють виставку «Наш біль – Чорнобиль», присвячену 30-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Виставка створена на основі фондових мтеріалів музею. На ній представлені десятки фотографій, серед яких унікальні фото зруйнованого вибухом реактора 4-го енергоблоку, зроблені фотокореспондентом В. Зуфаровим; фото і копії документів учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС - пожежників, міліціонерів, військовослужбовців, шляхобудівельників і будівельників, медиків; фото,  зроблені під час експедицій співробітників музею у 30-км зону навколо ЧАЕС та в села в північних районах Рівненської обл., які найбільше постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; етнографічні речі з Дубровицького, Рокитнівського, Зарічненського р-нів; художні роботи О. Лаворика, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС; відзнаки «ліквідаторів»; зразки дозиметричних приладів.

На відкриття виставки запрошені учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, члени Рівненського обласного об’єднання «Союз Чорнобиль України».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень