Дмитро Якимець прийняв рішення передати керівництво Громадським контролем своїм колегам

Таку несподівану новину він повідомив у відповідь на питання про роботу Громадського контролю та одноіменної фракції у міській раді

Зокрема Дмитро Якимець зазначив: "Я створив Громадський контроль з "чистого аркушу", дав йому поштовх до розвитку та ефективних дій та привів його до місцевих виборів. Ми набрали більше дев'яти процентів підтримки у Рівному, випередивши багато загальноукраїнських партій та отримали фракцію з п'яти самодостатніх депутатів, які представляють громаду міста.

Свою місію на цьому етапі я виконав і разом з колегами прийняв рішення - тепер настав час дати дорогу іншим людям, які зможуть продовжити розпочату роботу.

Щодо партії, то я постійно був безпартійним, тому питаннями її розвитку та роботою депутатів від самого початку займався Роман Денисюк. Тож напевно він і далі буде розбудовувати Громадський контроль, як політичну партію, буде продовжувати координувати діяльність депутатів у міській раді. Відносно громадської організації "Рівненський громадський контроль" прийнято рішення, що опікуватися нею буде Олександр Зайчук, який вже досить довго та ефективно працює в цій організації на посаді заступника голови.

Отже, як я і обіцяв, незалежно від результатів виборів та прізвищ, Громадський контроль продовжить свою роботу і буде надалі працювати для рівнян.

Що ж до мене особисто, то я маю декілька нових планів, про які я невдовзі неодмінно повідомлю", - прокоментував Дмитро Якимець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень