У Рівному погасили марки з унікальними фото спідвеїстів (ФОТО)

До ювілею

Рівненське відділення Укрпошти до ювілею мотоспорту у Рівному випустило пам’ятний набір марок. На них зображені гонщики від перших мотоциклетних змагань до сучасних.


«Укрпошта» відзначає найважливіші події, що відбуваються в житті нашої країни, проведенням погашення поштових марок та конвертів, спеціально виготовленим до урочистої дати поштовим штемпелем, який існує тільки один день. Спеціальне погашення марок і конвертів є своєрідним внеском «Укрпошти» в історію Рівненського регіону та її увічнення у предметах філателії, — зазначив заступник директора Рівненської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак.
 

У п’ятницю у міській раді Рівного відбулася церемонія погашення поштових конвертів. На серії оригінальних марок зображені легенди рівненського спідвею за усі 60 років.


Саме 24 травня 1959 року у Рівному відбулися перші змагання зі спідвею на спеціалізованій споруді на дерев’яному мототреці. Це була історична подія для нині вже культового виду спорту Рівненщини», - розповів керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня.

Нагадаємо, 2019 рік на Рівненщині оголошено роком спідвею. У Рівному презентують пам'ятник спідвеїсту та пам'ятну монету, вже є офіційний логотип та гімн. Ці всі заходи проводяться для того, аби повернути славу рівненського спідвею.

Також ми будемо працювати над тим, щоб наш мототрек мав усі технічні та кадрові можливості приймати у себе ігри, що проходять у Польщі, Угорщині та Словаччині. Таким чином можна зробити наш спідвей ний сезон більш насиченим, — зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

 

Марки можна придбати за адресою: місто Рівне, Соборна, 56, поштове відділення 28, це центральне відділення пошти.

Нагадаємо, 26 травня на мототреці відбудуться Міжнародні змагання, присвячені 60-річчю Рівненського спідвею.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень