60-річчя спідвею у Рівному відзначать на гаревій доріжці (ФОТО/АУДІО)

У неділю відбудуться міжнародні змагання, а гостей чекає салют

У Рівному триває низка заходів присвячених 60-річчю Рівненського спідвею. Напередодні у виставковій залі МБК відкрили виставку, спеціально до цієї дати. Тут представлено унікальні експонати мотоцикли (в тому числі льодовий), нагороди, кубки, комбінезони, колекція ретро-знімків. Виставка має і звої «родзинки» - картина спідвеїста зі шкіри та скляний логотип до 60-річчя Рівненського Спідвею. Детальніше про особливість виставки – згодом.


А вже цієї неділі, 26 травня Рівне прийматиме Міжнародні змагання, присвячені 60-річчю Рівненського спідвею. Змагання відбуватимуться за кубковою схемою, заплановано 12 заїздів, а також два півфінали і фінал. Участь у турнірі візьмуть гонщики з Польщі, Латвії, Угорщини, Аргентини, Чехії та України. На ювілейні змагання запрошені ветерани рівненського спідвею, іноземні гості й відбудеться навіть заїзд учнів дитячо-юнацької секції спідвею.


В ефірі Радіо Трек керівник «Клубу уболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня розповів, що у неділю глядачів чекають неймовірно видовищні змагання. Тут організують стрибки з трампліна і через трампліни… І особливо яскравою буде церемонія нагородження переможців. На мототреці обіцяють святковий феєрверк, який запускатимуть з даху адмінбудівлі стадіону.


Початок змагань 26 травня о 17 годині.

Усе, що ви можливо пропустили в ефірі Радіо Трек, можна почути тут.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень