У Рівному подорожчала оренда тролейбусів

Зазвичай тролейбуси орендують у комунального підприємства «Рівнеелектроавтотранс» для екскурсій, корпоративів, випускних

Приблизно орендна плата зросла на чверть. Детальніше про це розповідає економіст КП «Рівнеелектроавтотранс» Марина Калитюк:

Торік, от я взяла для прикладу одне замовлення, дві години роботи коштували  1245 гривень. Цього року, якщо тролейбус  буде їхати по такому маршруту, це буде приблизно 1480 гривень. Ціни на цей рік: перша година роботи тролейбуса – 1230 гривень, кожна наступна – приблизно 250 гривень (може бути трішки більше залежно від маршруту, кількості кілометрів і т.п.).

За словами Марини Калитюк, торік тролейбус в оренду замовляли шість разів.З них тричі - для святкування корпоративів, одне – для випускного, два – для проведення екскурсій для закордонних гостей. На них на підприємстві заробили близько 8 тисяч гривень. Маршрут обирали різний. Скажімо, випускники їхали з мікрорайону Боярка у центр міста, закордонним гостям екскурсію проводили за маршрутом тролейбуса №1 тощо.  

Щоб замовити тролейбус, пояснила Марина Калитюк, потрібно прийти особисто на підприємство «Рівнеелектроавтотранс» з паспортом, ідентифікаційним кодом, написати заяву на ім’я директора. Причому, зробити це треба, мінімум, за один-два дні до призначеної дати оренди тролейбуса.

До речі, на відміну від тролейбусів за замовленням, проїзд у тролейбусах, які рухаються щоденно маршрутами міста, запевнив директор КП «Рівнеелекитроавтотранс» Валентин Ткачук, поки не дорожчатиме.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень