У Рівному підпалом автівок відомих осіб займається спеціальна група

Таке припущення висловив сьогодні під час брифінгу начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський, коментуючи підпал Опеля журналіста і депутата Рівнеради Олександра Курсика. Зелінський стверджує, що автомобіль депутатові пошкодила група злочинців, які за вчинення збитків відомим особам отримують фінансову винагороду. Далі пряма мова:

– На превеликий жаль, є така група людей, які саме займаються в такий спосіб вирішенням певних проблем, які їх цікавлять, і до яких вони долучаються. Саму складову організаційну ми зараз прослідковуємо і намагаємося зібрати достатньо інформації і даних, які в майбутньому можуть інкримінуватися у вину цих осіб.

Також Василь Зелінський повідомив, що автомобіль Олександра Курсика був облитий паливо-мастильною речовиною. За цим фактом відкрите кримінальне провадження, за яким зловмисникам, якщо їх затримають, «світить» ув’язнення строком від трьох до досяти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень