У Рівному підпалом автівок відомих осіб займається спеціальна група

Таке припущення висловив сьогодні під час брифінгу начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський, коментуючи підпал Опеля журналіста і депутата Рівнеради Олександра Курсика. Зелінський стверджує, що автомобіль депутатові пошкодила група злочинців, які за вчинення збитків відомим особам отримують фінансову винагороду. Далі пряма мова:

– На превеликий жаль, є така група людей, які саме займаються в такий спосіб вирішенням певних проблем, які їх цікавлять, і до яких вони долучаються. Саму складову організаційну ми зараз прослідковуємо і намагаємося зібрати достатньо інформації і даних, які в майбутньому можуть інкримінуватися у вину цих осіб.

Також Василь Зелінський повідомив, що автомобіль Олександра Курсика був облитий паливо-мастильною речовиною. За цим фактом відкрите кримінальне провадження, за яким зловмисникам, якщо їх затримають, «світить» ув’язнення строком від трьох до досяти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень