Рівненському депутату підпалили авто. Чи було воно застрахованим?

Свій «Opel Vectra» обранець від «Батьківщини» Олександр Курсик залишив у дворі багатоповерхівки, де він мешкає

Про те, що на подвір’ї біля багатоповерхівки на вулиці Відінській у Рівному горить автомобіль, повідомив правоохоронцям сам Олександр Курсик, - йдеться у поліцейському прес-релізі.

Повідомив, що близько четвертої ранку прокинувся від того, що спрацювала сигналізація на його авто. Крізь вікно рівнянин побачив охоплений полум’ям свій «Opel Vectra», якого напередодні ввечері припаркував біля будинку.

Про подію негайно повідомив рятувальників та правоохоронців. Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій пожежу загасили. За попередньою інформацією, причиною займання є підпал, - зазначають в ГУНП в Рівненській області.

Вогнем пошкоджено моторний відсік та капот автомобіля. Потерпілий пов’язує цю подію зі своєю професійною діяльністю. Він уже багато років працює у сфері журналістики, є власником одного з інтернет-видань, директором місцевого телеканалу та донедавна тривалий час був власним кореспондентом телеканалу 1+1.

Це або хтось "подякував" мені за діяльність на 1+1, за якийсь сюжет, але це менш ймовірно. Більш ймовірно, що це покарали як власника порталу, де публікуються і блоги, і матеріали, які багато кому не подобаються.

Олександр розповідає, що останнім часом на порталі Чарівне.іфно публікувалося багато досить викривальних матеріалів. А от свою депутатську діяльність як причину підпалу не розглядає.

Курсик в інтерв'ю Радіо Трек також повідомив, що прокинувся від хлопка, а вже потім спрацювала сигналізація. Він вибіг на вулицю з відром води, на шум позбігалися сусіди і всі разом почали рятувати авто.

До речі, «Opel Vectra» депутата 2007 року випуску не був застрахований.

Олександр зауважує, що рятувальники та поліція приїхали доволі швидко - менше, ніж за 10 хвилин. Та все ж завдячує саме своїм швидким діям та допомозі сусідів у тому, що вдалося попередити поширення вогню.

До слова, у родині Курсиків два авто, тож поки потерпілий пересуватиметься транспортним засобом дружини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень