У Рівному обиратимуть нового керівника «екстренки». Конкурс вже розпочався

У попереднього керівника сплив термін дії контракту

Відсьогодні у Рівненській обласній раді розпочався прийом документів від претендентів на посаду керівника комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» РОР. Триватиме він до 4 грудня.

Нагадаємо, що конкурс оголосили через те, що в попереднього очільника «екстренки» Андрія Бортника ще 2 жовтня закінчився термін дії контракту. Наразі він виконує обов’язки керівника цього підприємства.

Претендент на посаду очільника Центру повинен мати вищу освіту ІІ рівня за ступенем магістра. Щодо спеціальності, то це може бути диплом магістра з «Управління та адміністрування», «Публічного управління та адміністрування», «Права», «Соціальних та поведінкових наук», «Гуманітарних наук», «Охорони здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». При цьому стаж роботи на керівних посадах має бути не меншим за 7 років.

 

Щодо конкурсної пропозиції, то вона має містити проєкт плану розвитку підприємства на найближчі 3-5 років.

Документи необхідно подати до обласної ради в запечатаному вигляді – окрім заяви на участь у конкурсі.

За рішенням конкурсної комісії, документи від претендентів вони розглядатимуть у вівторок, 8 грудня. І в разі допущення когось із учасників до конкурсу, того ж дня заслухають їхні пропозиції та бачення розвитку обласного центру екстреної медичної допомоги.

Переможця конкурсу на посаду керівника «екстренки» обиратимуть шляхом голосування.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень