У Рівному нагородили обдарованих маленьких талантів (ФОТО)

За підтримки голови ГО «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна

На фото маленька конкурсантка та голова громадської організації "Рвне Разом" Віктор Шакирзян.

28 серпня в обласному центрі відбулася церемонія нагородження переможців фотоконкурсу «Талановиті діти Рівненщини». Захід пройшов під егідою громадської організації «Талановиті діти Рівненщини» та за підтримки голови громадської організації «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна.

Цей проект покликаний показати суспільству обдарованих діток, познайомити їх між собою, розкрити та підтримати молоді таланти, пояснюють організатори конкурсу. Участь у конкурсі взяли 60 талановитих дітей з Рівного та Рівненської області.

На фото маленька конкурсантка та голова громадської організації "Рвне Разом" Віктор Шакирзян.

За умовами конкурсу, вони розповідали про себе та робили фото у вишиванках. Підтримка талановитих дітей - один із пріоритетів діяльності громадської організації «Рівне Разом». Тож, коли до голови організації Віктора Шакирзяна звернулися ініціатори фотоконкурсу ГО «Талановиті діти Рівненщини» - він одразу погодився підтримати цей проєкт.

У вітальному слові до учасників дійства голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян зазначив:

Кожна дитина, яка сьогодні тут присутня, має свій особливий дар і величезний потенціал. Наше завдання - плекати кожну дитячу особистість та підтримувати їх творчі ініціативи. Для мене особисто та нашої громадської організації підтримка проектів, які спрямовані на гармонійний розвиток дітей - є і завжди буде пріоритетним напрямком діяльності. Тому ми готові допомагати ініціативам, які виховують нове творче покоління українців та створюють міцний фундамент для розвитку нашого міста та держави.

На фото маленька конкурсантка та голова громадської організації "Рвне Разом" Віктор Шакирзян.

Під час свята юні учасники отримали нагороди та подарунки, куштували святковий торт, спілкувалися та брали участь в організованих для них конкурсах.

Кокурсанти та глядачі.

Також для учасників заходу презентували кліп юної рівнянки Євангеліна Шмід. А організатори забезпечували дотримання усіх карантинних вимог.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень