На Рівненщині взялися за наповнення української Вікіпедії (КОНКУРС)

Потрібен якісний матеріал для школярів

Якісними статтями, якими найчастіше цікавляться школярі, збираються поповнити найбільшу онлайн-енциклопедію українською мовою «Вікіпедія для школи».

Долучитися до акції на Рівненщині закликають педагогів, які нині працюють або мають досвід роботи у закладі освіти та/або педагогічну освіту. Для цього їм потрібно зареєструватися в українській Вікіпедії та заповнити спеціальну анкету.

Вчителі зможуть створювати і покращувати запропоновані організаторами статті або ж статті на інші теми, які мають найбільші запити серед учнів.

Матеріали повинні відповідати тематиці конкурсу: описувати явище, що вивчається у шкільній програмі із зазначеного переліку предметів. Журі обиратиме переможців за кожною темою з 11 предметів: «Англійська мова», «Всесвітня історія», «Географія», «Зарубіжна література», «Інформатика», «Історія України», «Математика», «Мистецтво», «Українська література», «Українська мова» та «Фізика».

Переможцями стануть конкурсанти, які наберуть найбільше балів у категорії, тобто матимуть найбільший якісний внесок.

Конкурс розпочнеться 20 жовтня і триватиме два місяці. 

Детальніше про нього можна дізнатися на сайті: shkola.wikimedia.org.ua

За матеріалами Рівненської ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень