У Рівному обговорили якість надання соціальних послуг в ОТГ області

Та можливості підвищення цього рівня

Основною метою реформи децентралізації є покращення умов життя людини, де б вона не проживала. Тому надання якісних соціальних послуг має бути одним з пріоритетних для ОТГ.

Про це йшлося під час презентації пілотного проекту «Міждисциплінарний підхід з надання соціальних послуг громадам Рівненщини».

Це один із дев’яти проектів, які перемогли у конкурсі громадських ініціатив і отримали фінансування з обласного бюджету. 

 

Завдання проекту – поділитися досвідом ОТГ, яка успішно надає соціальні послуги населенню, і розповсюдити його у щойно створені громади.

За словами керівника ГО «Психологічна служба Євромайдану» Ольги Яковлєвої, пілотний проект уже працює і передбачає налагодження партнерства «держава-бізнес-громада». Це сприяє своєчасному наданню їм якісної адресної підтримки.

Стартував проект з Бугринської ОТГ, де є відділ соціальної роботи.

До слова, перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір повідомив, що зараз спеціалісти розробляють «Карти соціальної спроможності громади». Першим її споживачем стане Шпанівська ОТГ, яка була утворена цьогоріч.

За його словами, ця карта надасть можливість оцінити ОТГ у сфері надання соціальних послуг. Таким чином стане зрозуміло, що саме у громаді необхідно покращувати.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень