Молоді Рівненщини запропонували альтернативу вуличному та віртуальному дозвіллю (ФОТО)

Їх хочуть навчити бути лідерами

Учора у Рівненській облдержадміністрації обговорили питання реалізації молодіжної політики.

Загалом свою роботу презентували сім організацій, які стали переможцями регіонального конкурсу проектів і отримали 150 тисяч гривень з обласного бюджету на умовах співфінансування.

Так, представниця ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» Оксана Салівончик розповіла про проект «Соціальне мистецтво як інструмент протидії насильству», який реалізується  на базі театрального гуртка у Клеванській ОТГ:

Ініціатива полягає у тому, щоб через різні види мистецтва – театр, фотографію – нагадати підліткам про найважливіші людські цінності, які мають бути у їхньому середовищі – любов, довіра, добро, свобода та інші.

Важливою рисою сучасних підлітків повинна бути й така якість як лідерство, переконана представниця ГО «Агенція місцевого розвитку «Дубенщини» Світлана Роїк:

Особливо це стосується сільської молоді, рівень активності якої зараз дуже низький. Ми провели тренінги на тему лідерства, командотворення, менеджменту та стилів керівництва. Також учасники проекту здобували навички з реалізації власних мікрогрантів. Таким чином ініціатива «Школа активної молоді» по суті навчила молодь бути успішною та активною.

Серед інших проектів, які нині реалізуються - молодіжні таборування задля популяризації здорового способу життя, формування бережливого ставлення до навколишнього середовища, а також національно-патріотичні вишколи.

Заступник голови ОДА Олександр Корнійчук зазначив, що такі ініціативи ГО є важливими, адже спрямовані на виховання толерантної, патріотичної та активної молоді.

До слова, з 1 жовтня на Рівненщині оголосять конкурс проектів на 2019 рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень