У Рівному небайдужі організувалися, щоб допомогти медикам найнеобхіднішим

Кожен охочий може долучитися до доброї справи

Аби допомогти медикам із різних медзакладів Рівного, місцеві мешканці вирішили організувати добровільний збір коштів.

Насамперед вони хочуть забезпечити медиків масками, антисептиками, захисними халатами та іншими вкрай необхідними в умовах карантину речами, пише «7 днів».

У нещодавно створеній спільноті організатори координують зусилля та відгукуються на прохання лікарень із закупівлею необхідного.

Рівнянки Наталія Виногродська та Олена Гутнікова, які ініціювали збір, кажуть, що стан забезпечення такими засобами медичних працівників і лікарень у Рівному просто критичний:

Знаючи яка ситуація в Україні, а особливо у нашому невеликому містечку, ми вирішили створити групу у вайбері, де будемо намагатися робити закупи дезінфекції, масок, аспіраторів і захисних халатів для наших медичних працівників.

 

Але без вашої допомоги і допомоги близьких зробити це самостійно ми не зможемо. Нам всім потрібно гуртуватися, бути дружніми і не залишати один одного в біді, - йдеться у повідомленні спільноти.

Допомогти зі збором коштів можна за посиланням спільноти «Стопкоронавірус» (Viber).

Номер картки для збору коштів:

5169 3305 1958 7395

 

картка відкрита на ім’я директора БО «Серце дітям України»  Кузмічової Марини Анатоліївни та прив’язана до поточного рахунку.

Усі переказані кошти автоматично зараховуються на р/р організації.

Дізнатися більше про цей проєкт можна безпосередньо в організаторок: Наталія Виногродська (067) 731-16-11 та Олена Гутнікова (097) 154-48-88.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень