У Рівному на вогнищі сьогодні спалять Жанну д’Арк

Про прем'єру рок-опери «Біла ворона» у прямому ефірі Радіо Трек говорили режисер-постановник Максим Голенко та балетмейстер Максим Булгаков

Сьогодні у Рівному вперше в Україні покажуть рок-оперу «Біла ворона» у супроводі живого оркестру. Про це в ефірі Радіо Трек розповів режисер-постановник Максим Голенко. Він зізнається, що це своєрідна унікальність для  цієї вистави:

 –  Первый раз этот спектакль идет в сопровождении живого оркестра. То есть, все что было до этого, это минусовки  были, и это, конечно, дает ощущение глобальности. Это огромная работа, проделанная дирижером Зиновием Кретом, он сам это все оркестровал. Это уникально достаточно. Ну и плюс мы попытались привязать этот спектакль к современности. Как - вы это увидите.   

Нагадаємо, що сьогодні у Рівненському облмуздрамтетарі відбудеться прем’єра рок-опери «Біла ворона», написаної поетом Юрієм Рибчинським і композитором Генадієм Татарченком.

Зауважимо, що спочатку була створена поема ще у 80-х роках, а вже пізніше виникла ідея зробити з неї рок-оперу.   

Запис усього інтерв'ю з режисером-постановником Максимом Голенком та балетмейстером Максимом Булгаковим слухайти нижче.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень