У Рівному на могилах полеглих героїв ставлять козацькі хрести

Так вирішили родини загиблих разом з міською владою

На могилах рівненських героїв Небесної сотні і воїнів, які полягли в зоні АТО, вже почали встановлювати пам’ятники. Ще на початку літа міська влада разом з рідними загиблих дійшли спільної згоди, що на всіх могилах треба встановити козацькі хрести. За словами директора спецкомбінату Миколи Володька, одна з надмогильних споруд вже стоїть на своєму місці:

- На сьогодні вже встановлена надмогильна споруда Герою України, Олександру Храпаченку. Найближчим часом ми поставимо ще.  Зараз якраз в роботі знаходиться Георгію Арутюняну буде встановлено надмогильну споруду і потім Опанасюку.

Нагадаємо, що Олександр Храпаченко, Валерій Опанасюк та Георгій Арутюнян загинули 20 лютого у протистояннях з силовиками на вулиці Грушевського у Києві. Усі вони посмертно отримали державну нагороду «Герой України».   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень