Рівняни повернулися з АТО. Без втрат

Півсотні рівненських правоохоронців забезпечували охорону громадського порядку в Донецькій області

Вже вкотре рівненські міліціонери змінюють своїх колег на Сході країни.

Окрім рідних та близьких їх також зустрічав заступник начальника УМВС України в Рівненській області Віталій Заславський:

Ще більше на вас чекають ваші рідні, близькі та друзі. Ми дякуємо вам за добросовісне виконання своїх службових обов’язків. Ви вкотре довели, що гідно захищаєте свою країну та забезпечуєте порядок на її теренах.
 

Подякував за службу і командир зведеного загону УМВС України в Рівненській області полковник міліції Степан Рубель, який упродовж місяця організовував роботу та опікувався правоохоронцями.
 

Міліціонерам, які щойно повернулися із зони антитерористичної операції, Віталій Заславський повідомив про надання десятиденної відпустки, а тим, хто змінив їх у Донецькій області напередодні, побажав підтримувати повсякчас один одного та з честю виконати громадянський та службовий обов’язки.


Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: АТОУМВС
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень