Через шахрая втратив понад 33 тисячі гривень

Мешканець Шпанова телефоном надав свої банківські реквізити

У міліції повідомляють, що на телефонних шахраїв тепер можна поскаржитись через інтернет. Для цього варто зайти на офіційний сайт управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України.

Між тим, днями в халепу через мобільний телефон потрапив 56-річний  житель Шпанова. Чоловікові зателефонував невідомий і попросив надати реквізити банківської картки. Потерпілий продиктував псевдобанкіру всі необхідні цифри. А за якийсь час його мобільний було заблоковано. Після відновлення зв’язку до нього почали надходити повідомлення, що з його банківської картки були зняті кошти. Розповідає речниця Рівненського районного УМВС Марія Юстицька:

 

Спочатку 1 тисяча гривень, потім 10 тисяч, і решту — 22 тисячі 500 грн. Разом - 33,5 тисяч гривень. Чоловік миттю поїхав до відділення банку, де заблокував картку і таким чином зумів зберегти деякі кошти.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Ведеться досудове розслідування.

Міліціонери вкотре застерігають громадян бути обачними, не повідомляти нікому реквізити своїх банківських рахунків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень