Рівненські правоохоронці двічі шукали вибухівку

Обидва повідомлення виявилися неправдивими

Правоохоронці встановлюють осіб, які повідомили про замінування житлового будинку та приміщення суду в Рівному. Обидва повідомлення виявилися неправдивими. Ані в господарському суді на Набережній, ані в багатоповерхівці на Пушкіна, 5 вибухівки не виявили. За двома повідомленнями, які надійшли з різницею в годину, на місце події виїжджали слідчо-оперативна група та спецслужби. В обох випадках евакуйовували людей. Наразі рівненські правоохоронці встановлюють осіб, причетних до сьогоднішніх завідомо неправдивих повідомлень про замінування в Рівному. І нагадують, що за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.
Крім кримінальної відповідальності, зловмисники мають відшкодувати матеріальні збитки, пов’язані з обстеженням приміщень та прилеглої території спеціальними службами. До слова, повідомлення про замінування госпсуду у Рівному надійшло в один з райвідділків Києва.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень