В Рівненському діагностичному вибухівки не знайшли

Міліції довелося перекривати вулицію і евакуйовувати людей

Повідомлення про замінування Рівненського діагностичного центру, яке напередодні отримали місцеві міліціонери виявилось жартом. Нагадаємо невідомий вранці, по десятій зателефонував у медзаклад і повідомив, що в будівлі закладено вибухівку і на евакуацію в людей залишилось дві години.  Пацієнтів та лікарів таки евакуювали. Як все відбувалося – розповів головний лікар Діагностичного центру, Роман Шустик:

Між тим, вибухівку в діагностичному центрі на щастя не знайшли, а жартівнику, коли його знайдуть, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

На цьому наголосив начальник Рівненського міського відділу міліції Василь Зелінський. Він також  повідомив, що паралельно із Діагностичним центром, надійшло також неправдиве повідомлення  про замінували і залізничної колії в Клевані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень