В Рівненському діагностичному шукали вибухівку

Довелося перекривати вулицю та евакуйовувати людей

Повідомлення про замінування Рівненського діагностичного центру, яке напередодні отримали місцеві міліціонери виявилось жартом. Нагадаємо невідомий вранці, по десятій зателефонував у медзаклад і повідомив, що в будівлі закладено вибухівку і на евакуацію в людей залишилось дві години.  Пацієнтів та лікарів таки евакуювали. Як розповів головний лікар Діагностичного центру, Роман Шустик, вивести на вулицю довелося близько 300 лікарів та понад 700 пацієнтів. Згодом міліція перекрила для руху транспорту вулиць 16-го Липня.

{{0010}}

Пошуки тривали кілька годин.

{{0011}}

Вибухівку в діагностичному центрі на щастя не знайшли, а жартівнику, коли його знайдуть, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі. На цьому наголосив начальник Рівненського міського відділу міліції Василь Зелінський. Він також  повідомив, що паралельно із Діагностичним центром, надійшло також неправдиве повідомлення  про замінували і залізничної колії в Клевані.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень