У Рівному молодим ученим дадуть 35 тисяч гривень

26 липня  2016 року о 12 годині (майдан Просвіти,1, 6 поверх,  к. 601) відбудеться  урочисте  вручення обласних премій молодим ученим за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних  досліджень та науково-технічних  розробок; студентам  вищих навчальних  закладів усіх форм власності, учням професійно-технічних навчальних закладів.

Всього вручатиметься п’ять  премій у розмірі семи тисяч гривень кожна (всього 35 тисяч гривень) молодим науковцям з Національного університету «Острозька академія», Національного університету водного господарства  та  природокористування, Рівненського державного гуманітарного університету, ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С.Дем’янчука» та Технічного  коледжу НУВГП , які  досягли принципово нових наукових результатів.

Також призначено 86 обласних премій у двократному розмірі мінімальної заробітної плати кожна: 84 – студентам  вищих  навчальних закладів усіх форм власності; 2 – учням професійно-технічних навчальних закладів – за  значні успіхи у навчанні, перемоги на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт з природничих, технічних  і гуманітарних наук,  участь у  міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, наукову роботу, а також за активну громадську, культурно-масову роботу.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень