Відомо, скільки вільних місць залишилось на літак до Анталії

Перельоти із Рівного до Анталії користуються попитом. Принаймні на цю мить на недільний виліт вільними залишилося лише 12 місць, проте туроператори запевняють, що і їх вдасться реалізувати до моменту вильоту. Зокрема рівняни, що приходять до туроператорів, наполягають саме на вильоті з Рівного, адже кажуть, що за можливості такого вильоту – нащо їхати в аеропорт Києва чи Львова. Ось що розповів про завантаженість рейсу радник голови Рівненської ОДА Сергій Мініч:

Прикметно, що на відпочинок до Туреччини їдуть не лише рівняни, але і жителі усієї області, особливо такий переліт користується попитом у жителів північних районів Рівненщини.

Нагадаємо, цієї неділі із рівненського аеропорту відправляється уже третій літак до Анталії. 

Ринок авіаперевезень в Україні почав оживати і вже зріс на 15%. Великі світові авіаперевізники, зокрема європейські, готові заходити на український ринок, але вони чекають укладення договору про відкрите небо між Україною та ЄС. Про це розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Ринок почав оживати. Для багатьох експертів це було несподіванкою. З іншого боку, Міністерство інфраструктури це передбачало. Ми зараз маємо зростання порядку 15% по авіаційній галузі по перевезенню пасажирів, ми маємо різке зростання, як в аеропорту "Бориспіль", так і аеропорту "Львів". Ми бачимо, що все більше і більше світових компаній, перш за все європейських, готові повертатися, або заходити на український ринок. 

В першу чергу нас пригнічує політика Брюсселя щодо відкритого неба з ЄС. Я не можу знайти інших пояснень, ніж політичних, чому ця угода й досі не підписана… Це суттєва перепона, тому що великі лоу-кости чекають на відкрите небо України з ЄС, - розповів Омелян.

До слова, представник Чехії зацікавлений у відкритті у рівненському аеропорту авіашколи

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень