У Рівному міністр юстиції Петренко розповів про фінансову децентралізацію

На Рівненщині продовжується децентралізація сервісів. Адже усі послуги, які донедавна надавали органи юстиції із реєстрації бізнесу та нерухомості, тепер можна отримати у районних та міських ЦНАПах.

Про це повідомив міністр юстиції України Павло Петренко під час візиту до регіонального ЦНАПу у Рівному, передає прес-служба Рівненської ОДА.

«У минулому році відбулася фінансова децентралізація, а цьогоріч продовжується реформа у сфері сервісів. У кінцевому результаті якої мешканці Рівненщини отримуватимуть доступні та якісні послуги. Водночас кошти, сплачені за їх отримання, підуть до місцевих бюджетів як додатковий фінансовий ресурс. Вони будуть використані на покращення соціальної інфраструктури», - наголосив Міністр.

Також Павло Петренко відвідав Центр безоплатної правової допомоги у Рівному. Його створення – це соціальний проект Мін’юсту, – каже Міністр. Завдяки Центрам з початку року понад 200 громадян змогли виграти справи у судах за рахунок соціальних адвокатів.

Водночас отримати фахову юридичну консультацію або ж послуги адвоката на захист у суді можна у Бюро безоплатної правової допомоги. До липня місяця їх буде створено у 12 районах Рівненщини», - зазначив Павло Петренко.

Додамо, що після цього Міністр юстиції України Павло Петренко дав прес-конференцію журналістам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень