Шахраї ошукали мешканців Рівненщини на майже 40 тисяч гривень

Семеро жителів Рівненщини через власну необачність і довірливість втратили в загальному майже 40 тисяч гривень. Зокрема четверо мешканців області купили через сайти оголошень різноманітних товарів, яких так і не отримали, на загальну суму 8 тисяч 300 гривень. Також  на 5 тисяч гривень шахраї ошукали і 85-річну пенсіонерку з Рівного, докладніше говорить прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

– Жінці в обідню пору зателефонував нібито племінник, який потрапив у ДТП, і попросив передати йому гроші для залагодження усіх питань. Згодом на порозі квартири з’явився і невідомий, якому жінка віддала свої заощадження. Те, що її ошукали, зрозуміла лише наступного дня, коли навідалася онука, яка й повідомила до поліції.

 

У халепу потрапив і 25-річний житель міста атомників. Чоловік, отримавши повідомленням радісну новину про виграний автомобіль, перерахував за нього неіснуючу страховку у розмірі 18 тисяч гривень. На цьому зв’язок із «щедрими» шахраями  обірвався.

Додамо також, що у Кузнецовську невідомі чоловік і жінка, представившись працівниками банку, запропонували 84-річній місцевій жительці обміняти гроші, що буцімто вилучаються із обігу. Таким чином аферисти збагатилися 400 доларами США та 600 гривнями.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян бути обачними не лише під час здійснення покупок в Інтернеті, а й під час перерахунку коштів незнайомим та у спілкуванні із ними. У разі надходження будь-якої сумнівної інформації, пов’язаної із оплатою, обміном чи переказом грошей, звернутися до поліції за номером телефону «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень