У Рівному мешканці будинку збунтувалися проти «Банку пива»

Вони вимагають закрити цю закусочну

Розташована закусочна у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Київській, 16. У закладі торгують пивом, яке розливають у пляшки. Мають на це ліцензію. Але сусіди по будинку поскаржилися міській владі, що відвідувачі закусочної розпивають пиво у їхньому дворі. Окрім цього, кажуть, заклад створює шум.

Представники міських управлінь торгівлі та громадського харчування, архітектури, Держпродспоживслужби та поліції побували у «Банку пива», щоб вказати власникам на проблеми, на які скаржилися мешканці. Адже, як пояснила начальник відділу міського управління торгівлі та громадського харчування Рівного Валентина Кухарець, закрити заклад не мають права:  

Сьогодні законодавчих підстав для закриття закладу нема. Ми їм це пояснили.

 

І ті питання, які мешканці порушили у  зверненні, вирішити їх можна і суб’єкту господарювання вони були пред’явлені.

 

Тобто вхід із дворової території в заклад закрити. Вона відразу це зробила.

 

Розвантаження проводити зі сторони вулиці Київської з центрального входу – також погодилась.

 

Ну там ще є проблема суміжної стіни між закладом ресторанного господарства і квартирою. Забезпечити звукоізоляцію – ми їм таку вимогу пред’явили. Думаю, що вона повинна найближчим часом це зробити.

За словами Валентини Кухарець, у закладі також грюкали вхідні двері. Тому власницю «Банку пива» зобов’язали поставити пом’якшувальні прокладки. Окрім цього, їй вказали на необхідність перемістити акваріум, оскільки у ньому мотор для насичення води киснем працював так, що було чути у сусідній квартирі.

Що стосується любителів вживати пиво на лавочках у дворі будинку, то, каже Валентина Кухарець, власниця «Банку пива» запевнила перевіряльників, що це роблять не їхні відвідувачі. Мовляв,  у двір приходять з інших закладів, яких багато в районі автовокзалу. Тож комісія вирішила доручити поліцейським постежити за цим двором.

Також через деякий час перевірку у «Банку пива» обіцяють повторити, щоб переконатися, що у закладі усунули проблеми, на які скаржилися мешканці.   

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень