У Рівному інспектували доставку суші

Рівняни перевірили, як спрацювали шість популярних закладів, які готують японські страви у місті

Активісти спільноти "Вилка - книга по закладам міста" напередодні вихідних вирішили перевірити, як працює у Рівному такий сервіс, як доставка суші. 

У телефонному режимі вони замовили скрізь класичну Філадельфію з лососем та Хосомакі з авокадо. Практично одночасно замовлення зробили у таких закладах: "Мацурі", "Майстер Суші", "Red", "Інь-Янь", "Loft" та "Кіото".  Хлопці та дівчата письмово зафіксували час замовлення та фактичний час отримання, відповідність заявленої у меню ваги - фактичній. Крім того, порівнювали якість соєвого соусу, свіжість інгредієнтів, пакування та інше. 

 

 

 

Особливо вражає час доставки замовлення, адже одним закладам вдалося впоратися за 40 хвилин, інши хоч і попереджали про можливі затримки, та все ж результат у понад 3 години викликав неймовірний подив. Загальні результати експементу наведено у таблиці.

Рівняни жваво обговорюють цю тему у коментарях до посту про проведений есперимент. Чимало людей захищають свої улюблені місця відпочинку, а також зібралась уже суттєва компанія охочих перевірити наступного разу доставку піци у Рівному. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень