У Рівному перевіряють котельні

Наразі спеціальна комісія перевіряє на порушення та недоліки які існують на котельнях Рівного. За словами речника Держпраці Світлани Стельмащук, результати перевірки будуть приблизно через 2 тиижні:

У Теплоенерго є своя служба, яка перевіряє всі механізми, обладнання, наскільки воно буде працювати, наскільки воно готове. Це процес великий, тривалий і обсяг роботи його великий.

Варто зауважити, що результаи перевірок Держпраці показують, що є низка порушень та недоліків, які суттєво понижують рівень безпеки експлуатації котлів. Особливо це стосується поспішного переведення котелень на альтернативні, зокрема, тверді види палива, своєчасного проведення техоглядів, у тому числі позачергових техоглядів у зв’язку з відпрацьованим нормативним терміном служби.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень