Замість хащів - екопарк: нова ідея мешканців Рівного

Розмістити екопарк пропонують над річкою Устею

Петиція з такою пропозицією з'явилася на сайті міськради Рівного. Її подав Олексій Овдієнко. Він пропонує розмістити екопарк вздовж Усті від Басівкутської водойми до моста на вулиці Степана Бандери. Адже, пояснює, нині ця ділянка міста у жахливому стані: кругом купи сміття, бруд, болото. Олексій Овдієнко пише:

Пропоную, насамперед, прибрати сміття, розчистити зелені насадження, провести санітарну вирубку дерев, кущів та бур'янів, осушити заболочені ділянки. 

Перед створенням екопарку пропоную провести конкурс проектів, щоб визначити формат, межі, приблизний вигляд майбутнього парку, щоб  у ньому змогти збудувати доріжки для пішоходів та велосипедистів, влаштувати освітлення, встановити лавки, урни для сміття, облаштувати місця для культурного та сімейного відпочинку, збудувати спортивні майданчики.

На думку Олексія Овдієнка, такий комплекс заходів зробить цю місцевість привабливою для інвесторів, зокрема, для побудови тут літніх кафе, магазинів, атракціонів тощо. Також, вважає він, над Устею можна зробити декілька  нових пішохідних  мостів, що дозволить збудувати ще декілька станцій дитячої залізниці, яка влітку зможе доставляти туди на відпочинок містян та туристів.

Цей проект пропоную втілювати поетапно із залученням коштів спонсорів та меценатів. І ця ділянка через декілька років зможе стати одним із найпривабливіших куточків нашого міста.

Ця петиція набрала 13 підписів городян із 300 необхідних для розгляду її міською владою. До кінця збору підписів залишилося 44 дні.

Проголосувати за петицію можна тут

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень