У Рівному хочуть комплексно підійти до розв'язання серйозних проблем міста (ФОТО)

План розв'язання проблем напрацьовують представники політичної сили «Слуга Народу»

Освітлення, тротуари та водовідведення – такі основні проблеми Рівного виділили кандидати у депутати до міської ради від партії «Слуга Народу».

Сьогодні, 21 жовтня, серед представників політичної сили відбувся круглий стіл, де вони обговорили основні проблеми територій виборчих округів, від яких вони балотуються до Рівнеради, та напрацювали певні кроки їх вирішення.  

Так, кандидатка у депутати до міської ради розповіла, що кожен мікрорайон має свої проблеми, однак їх треба вирішувати комплексно.

На фото Любов Романюк

Зокрема, у районах Золотієва, Льонокомбінату та Північному є проблеми з водовідведенням, станом дитячих майданчиків та з освітленням:

Ми тричі на день впродовж двох тижнів зранку в обід і ввечері обходили всі вулиці мікрорайонів й спостерігали за потоком людей, транспорту, дивилися за розміщенням черепашок.

 

Також виходили після дощу й шукали зони підтоплення, проходили парком, обстежували стан дитячих майданчиків, території навколо освітніх закладів.

 

В кожному районі є свої проблеми, а навантаження лягає на все місто, тому потрібно приділити увагу кожній проблемі. Ми зробили карту проблем та їх вирішення, яку хочемо реалізувати  найближчий рік, – розповіла кандидатка у депутати Рівнеради Любов Романюк.

Проблему з водовідведенням побачив у Рівному і представник від партії «Слуга Народу» Роман Алексійчук:

На фото Роман Алексійчук

Основну проблему ми помітили у селище Тинне. Там є нюанси із забезпеченням місцевих жителів водою, а також існує проблема з водовідведенням. Другою проблемою, яка є на окрузі – це підтримка ОСББ.

Кандидат у депутати до Рівнеради Юрій Чаборай розповів, що у місці є дуже велика проблема з неорганізованістю пішохідних переходів та їхнє підсвічення.

На фото Юрій Чаборай

Вуличне освітлення є на дуже низькому рівні, ним треба займатися. У комунальній сфері є дуже старі мережі, як водоносні, так і внутрішньо будинкові мережі. Так, внаслідок цих застарілих мереж у великих будинках бувають підтоплені підвали. Щодо озеленення, то є велике із сухими деревами. Крім того, у Рівному нарікають на те, що у місці мало місць для відпочинку. Бракує лавочок, столиків, а ті, що вже є, то старі. Ними ніхто не займався останніх років 20. В місті дуже запущена комунальна сфера у дворах, – розповів Юрій Чаборай.  

На проблеми житлово-комунальної сфери рівняни скаржилися й представниці від політичної сили «Слуга народу» Олександрі Коваленко:

На фото Олександра Коваленко

Ми проводимо дуже багато зустрічей з людьми. Найбільше вони скаржаться на не облаштованість житлово-комунальної сфери.  Це відсутність тротуарів, обладнаних дитячих майданчиків та водовідведення.  

 

Крім того,  у Квасилові, який нещодавно приєднався до Рівного, є проблема з платними ліфтами. А Рівне – потонуло у темряві. Сьогодні ми систематизуємо проблеми, які є на кожному окрузі, бачимо де вони є спільні, де ми маємо спільне бачення й напрацювати, як їх вирішити комплексно.

* на правах політичної реклами 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень