Відомий бізнесмен Юрій Чаборай розповів, що потрібно змінити у Рівному

Є ціла низка проблем

Відомий рівненський бізнесмен, меценат міського спорту та культури, а нині кандидат у депутати Рівненської міськради Юрій Чаборай розповів, що потрібно зробити у Рівному, а також свої перші кроки у вирішенні міських проблем:

 - На жаль, у Рівному є низка проблем, основна з яких – відсутність нових, сучасних мереж (каналізація, трубопроводи, електромережі), що не дозволяє якісному розвитку інфраструктури міста.

Тому першочергово я ініціюю капітальний ремонт вулиць та прилеглих до них територій та інспекцію стічних люків та каналізаційних колодязів на дорогах. Також ми розробимо спеціальну технологічну карту міських мереж: каналізацій, трубопроводів та електромереж.

 

Разом з цим варто перейти до застосування енергоефективних технологій вуличного освітлення. Пішохідні переходи повинні мати чітке маркування та освітлення. Одна з важливих проблем міста – воно не є доступним для маломобільних груп населення. Тому адаптація інфраструктури міста до потреб громадян з обмеженими можливостями – повинна бути в пріоритеті.

Також у Рівному багато дітей, які потребують проводити час безпечно і на свіжому повітрі.Тому разом із командою ми займемося встановленням нових сучасних дитячих майданчиків у житлових дворах міста, а також реконструкцією та розширенням вже існуючих.

У Рівному є чимало місць, де рівняни можуть проводити своє дозвілля. Але вони перебувають у занедбаному стані. Наразі ми розроблюємо план для створення сприятливих умов для культурного відпочинку рівнян у таких місцях, як парк «Пагорб Слави», бульвар Богдана Хмельницького та інших. Також ми проведемо у Рівному перепис зелених насаджень і займемося озелененням міста.

Не варто забувати і про залучення додаткових коштів в бюджет міста від інвесторів. Це додасть Рівному одразу декілька привілеїв: в місті буде вдосталь робочих місць, будуть додаткові надходження до бюджету, а також Рівне врешті стане привабливим для підприємців. Окрім залучених інвесторів, ми максимально займемося підтримкою вже існуючих місцевих товаровиробників.

І врешті, дійдемо до болючого питання для мешканців Рівного та його районів: вивезення та утилізація сміття. Ми не лише запустимо роботу вже існуючого сміттєпереробного заводу, але й займемося розробкою та розіграшем на тендері маршрутів вивозу цього сміття.

Як виробник бетону, я завжди кажу, що міцний будинок починається з фундаменту. Фундамент є, перспективи – величезні. Лишилося тільки збудувати міцний будинок. Чим, власне, я і планую займатися, будучи депутатом міської ради Рівного, – додає Юрій Чаборай.

Нагадаємо, кандидат у депутати від Рівненської міської ради Юрій Чаборай балотується під номером «три» від 5 округу по Рівному. До переліку п’ятого округу входять вулиці:

*Політична агітація

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень