Автохаус у Рівному владнає підземний і наземний паркінг (ПЕТИЦІЯ)

Це могло б розв'язати проблему стихійного паркування та розвантажити місто

Збудувати багаторівневі паркінги - наземні й підземні - по районах міста та у самому центрі Рівного пропонує рівнянин Сергій Сеген, який подав електронну петицію на сайт Рівнеради. Адже, як вважає містянин, саме це є першочерговою причиною порушення ПДР.

Це створює незручності водіям автомобілів, які паркуються із порушенням ПДР, чим заважають пішоходам. Лишають авто на тротуарах і на дорогах, оскільки немає іншого вибору. 

Аби реалізувати такий проєкт, Сергій Сеген пропонує місцевій владі виділити ділянки під будівництво та кошти з міського бюджету. Або ж, як варіант - знайти інвестора, який і втілить проєкт у життя.

На думку рівнянина, будівництво таких паркінгів вирішило б низку проблем та покращило б якість життя рівнян. Навіть, якщо за це доведеться платити гроші.

Додамо, що до кінця збору підписів залишилося 17 днів. Із 250 необхідних голосів за добу - 43 вже назбиралося.

Підтримати петицію можна за цим посиланням

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень