У Рівному голосування розпочалося без суттєвих порушень

Повторне голосування з виборів міського голови Рівного розпочалося без суттєвих порушень.

Про це повідомляє РОГО «Комітет виборців України», яке веде спостереження за ходом дня голосування на повторних виборах міського голови Рівного 15 листопада.

«Суттєвих порушень зранку спостерігачі організації не виявили», – йдеться в повідомленні «Комітету виборців України».

Також інформують, що на більшості дільниць Рівного підготовчі засідання ДВК розпочалися вчасно. Суттєвих змін у складах дільничних виборчих комісій Рівного безпосередньо перед днем голосування майже не було. Черг на дільницях Рівного зранку також не спостерігалося.

Проте на ДВК 560984 (приміщення ЖКП «Перспективне») одна зі скриньок для голосування за місцем перебування була опломбована ще до початку підготовчого засідання.

«За словами голови ДВК, вона залишилася опломбована ще з минулих виборів», – повідомляє «Комітет виборців України».

Окрім того повідомляють, що на ДВК: 560978, 560940, 560984 не було повністю дотримано порядку проведення підготовчого засідання. Також зафіксовано зміни у складах ДВК 560983 і 560909. А на дільниці 561004 (ЗОШ № 28) не повідомили про кількість виборців у списках. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень