У Рівному дворазова Чемпіонка Європи відкрила плавальний клуб «Ред Шарк» (12 ФОТО)

Дворазова Чемпіонка Європи з плавання, рівнянка Катерина Дікіджі відкрила у Рівному плавальний клуб «Ред Шарк».

Відкриття відбувалося у басейні оздоровчого комплексу «Підкова», що на вулиці Івана Підкови, 17а. Підтримати Катерину Дікіджі прийшли її батьки, рідні та друзі, а також діти, які у свого улюбленого тренера займаються вже 2 роки і тепер планують відвідувати клуб «RED SHARK».

За словами Катерини, така ідея у неї виникла, бо вона з власного досвіду знає про перешкоди, які виникають перед тими, хто хоче займатися плаванням професійно чи задля оздоровлення.

Тож, аби таку можливість мали всі охочі, і вирішила відкрити клуб. Каже, жодних обмежень для охочих записатися в клуб немає, для дітей віком до 18 років лише потрібна довідка про стан здоров’я:

- Комплектуються групи дітей шкільного віку, і можливі індивідуальні заняття  абсолютно всіх вікових категорій. Немає жодних обмежень, тому що плавання – це найбезпечніший вид спорту, яким потрібно займатися всім. Все можливо, як кажуть, вода не знає, скільки тобі років, ти можеш плавати, якщо ти захочеш.

Усі присутні також висловили підтримку ідеї Катерини щодо відкриття окремого клубу, адже діти, які вже давно займаються плаванням, можуть продовжувати тренування навіть тоді, коли басейни у Рівному закриті через завершення опалювального сезону і відсутність гарячого водопостачання. Це, переконані батьки маленьких плавців, позитивно впливає на удосконалення майстерності та досягнення позитивного результату дітей.

Після завершення офіційної частини тренер Катерина Дікіджі провела майстер-клас, під час якого діти демонстрували свої вміння. 

[media=60642] [media=60643][media=60634] [media=60636] [media=60637] 

Також на усіх присутніх чекав фуршет та солодкий стіл, де гості мали змогу особисто поспілкуватися з тренером.

Додамо. що заняття плавального клубу «Ред Шарк» проходитимуть в оздоровчому комплексі «Підкова» незалежно від сезону тричі на тиждень: у вівторок, четвер (18:40 та 19:40) та в суботу (12:00 та 13:00 година). 10 занять для дітей коштуватимуть 550 гривень, а індивідуальне – 120 гривень.

Між тим, в літню пору Катерина із своїми підопічними планує також виїжджати на відкриті водойми як от в «Швейцарію» чи Хотинь. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень