Рівненські рятувальники вшанували загиблих Героїв за Україну (ФОТО)

Сьогодні, 9 травня, в Рівному пройшли заходи з відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

До вшанування пам’яті загиблим у війні долучилися й рівненські рятувальники.

Працівники «Служби порятунку» на чолі з начальником Головного управління ДСНС у Рівненській області полковником служби цивільного захисту Сергієм Круком спільно з керівниками органів влади, місцевого самоврядування, військовослужбовцями, правоохоронцями, представниками духовенства та громадськості поклали квіти до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну».

Потому на військовому меморіалі кладовища «Дубенське» відбувся мітинг-реквієм «1939-1945. Ніколи знову» з вшанування пам’яті полеглих у Другій світовій війні. У День Перемоги схилити голови перед світлою пам'яттю героїв, що відвоювали мир на нашій землі, зібралися рівняни і гості міста. За полеглими вояками був відслужений поминальний молебень.

На завершення урочистостей усі присутні під залпи військового салюту поклали квіти та вінки до Алеї Слави та могил загиблих у Другій світовій війні.

За матеріалами прес-служби ДСНС Рівненщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень