У Рівному до Дня спорту відзначили спортсменів (ФОТО)

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який цьогоріч відзначають 10 вересня, у Рівненській ОДА в переддень свята роздали почесні грамоти та звання.

Зокрема, стрілець з лука Роман Говядовський, плавець Дмитро Мазяр та важкоатлет Дмитро Шевчук отримали посвідчення майстрів спорту.

Присутні спортсмени, хоч і вдячні за відзнаки, та кажуть, що кращою нагородою було б належне фінансування і умови для тренувань, - впевнені 16-річний майстер спорту з плавання Дмитро Мазяр і 21-річна чемпіонка Європи з бігу Наталя Прищепа. Оскільки у спорті святкувань не має, тож і завтра нічого не змінюється, - День спорту відзначатимуть наполегливими тренуваннями:

 

- В принципі, як завжди, два тренування в день і на тому все. Нагорода, грамота, подяка – завжди це, звичайно, приємно, але толку з них не багато. Насамперед, неймовірно важливе фінансування. В нас трохи плачевний стан, грошей немає, але ми тримаємось. Тішимось тому, що є, що пям`ятають, знають, що вітають хоча б так.

 

- Якщо чесно, я не акцентую увагу на цей день, що це велике свято. Я не вважаю цей день урочистим.

 

Крім спортсменів, грамоти подяки та медалі отримали тренери, викладачі і керівники закладів фізичної культури.

Зокрема, президентські відзнаки - ювілейні медалі з нагоди 25-річння незалежності України - отримали головний бухгалтер «Інваспорту» Тетяна Вахрушенкова 

та директор обласного спортивного ліцею-інтернату, що в Костополі, Дарина Таргоній.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень