У Рівному депутат публічно присоромив депутата. Через його дружину?

І вимагає від нього скласти мандат

Як писав сайт Радіо Трек, на проспекті Миру у Рівному, а це - центр міста, зникло півтротуару.  

Причиною цього стала реконструкція приміщення під об'єкт комерції. Заступник міського голови Рівного Віталій Герман розповів, що дозволів на реконструкцію влада міста не надавала, і що власником приміщення є Тетяна Чубай.

З таким прізвищем й ім'ям у місті є депутат міськради Рівного Тетяна Чубай - дружина нотаріуса і теж депутата міськради Олександра Чубая. 

У зв'язку з цією інформацією у соцмережі Фейсбук до Олександра Чубая звернувся депутат Рівненської обласної ради Володимир Муляр:

Володимир Муляр 6 год · Моя мама - протестантка і протестантом був її батько!

 

В моєму селі мою сім’ю знають як порядних людей-слова! Дехто навіть жартує, що на тому хуторі, де ми живемо (із двох сторін ліс), там треба зі всіма бути чесними! Вона з дитинства мене навчала певних моральних якостей! Краще померти з голоду, ніж красти! Важка праця приносить солодкі плоди! Якщо легко прийшло, то легко і піде! Саме тому у мене ніколи не було навіть в голові, до прикладу, «парішать земельну ділянку», чи ще якась штука в такому стилі! Багато хто мене не може терпіти за власну думку і загострене почуття справедливості. Але то таке, мова про інше!


Alexandr Chubay, як так?!, ти ж ідеш кругом з Іменем Господнім! Ти переді мною бив себе в груди, що ти - «святість ходяча»!

 

Сашо, так не робиться, як мінімум маєш скласти мандат! Ти живеш для свого чрева, а прикриваєшся служінням, про це теж пише Святе Письмо... Соромно!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень