На проспекті Миру у Рівному зникло півтротуару

Частину пішохідної зони «забрала» реконструкція до якогось офісу

Можливо офісу, а можливо магазину. Поки невідомо.

На ситуацію звернув увагу депутат Рівнеради Назарій Поліщук, який відразу написав про це у соціальній мережі.

Тему пояснила журналістка Інна Білецька. Виявляється, це будівництво мають перевіряти у міській ДАБІ. З її слів випливає, що вищезгадане приміщення придбало подружжя депутатів з Рівнеради.

Відомий у Рівному урбаніст Сергій Ковальчук приєднався до дискусії і написав таке:

Сьогодні був поряд. Там взагалі цікаво: наочно видно, що метр доточили ще сьогодні: ще метр доварили конструкції і залили плиту! Віталій Герман, навряд Управління містобудування та архітектури м. Рівне дало на таке дозвіл, там же вже не пройти буде, бо з одного боку тротуару майже вічна калюжа, а інший "накрили" прибудовою. А там же яка інтенсивність руху пішоходів!

Зауважимо, що рівняни у соціальних мережах активно коментують пост депутата міськради. Більшість мешканців міста обурюються такій реконструкції, а дехто відверто говорить про те, що так роблять часто у різних частинах міста, і бідкаються, що ніхто на це не може вплинути.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень