Двір на проспекті Миру закрили не від дітей, а від вандалів

Думка мешканців будинку

Дитячий майданчик на проспекті Миру закрили на замок не від дітей, а від вандалів. Так стверджують самі мешканці будинку на проспекті Миру, 15. Нагадаємо, ми повідомляли, що напередодні травневих свят дитячий майданчик поруч з художньою школою виявися зачиненим. Мешканка будинку Надія Воробйова запевняє, що усі охочі жителі будинку мали можливість зробити ключ від замку, і зазвичай вдень усі гойдалки у дворі відкриті.

На такий крок мешканці були змушені піти, адже тривалий час домагалися від комунальників встановлення у дворі нових гойдалок, і тепер не можуть віддати їх на поталу вандалам. Говорить Надія Воробйова:

Взагалі замок повісили для того, щоб там трава схопилася. Ми посіяли траву, тому що засипали ями, які залишилися після старих гойдалок. З тих ям стирчали металеві прути. Наші хлопці, батьки, повиймали всі ці прути, засипали землею і засіяли травою. Ми просто побачили, що стало менше заходити людей,  перехожих, не тих що живуть у нашому будинку. Стало чистіше, стало легше. Цей замок не для того, щоб обмежити доступ дітям, а щоб обмежити доступ дорослим.   

За словами Надії Воробйової, суттєвої перепони, щоб потрапити на майданчик, замок не становить, і на сьогодні його закривають тільки на ніч. Гойдалки у дворі на проспекті Миру, 15 встановили у грудні 2016 року, і мешканці будинку дуже цінують це надбання, тож самі прибирають двір і стежать за його чистотою.

Нагадаємо, начальник ЖКП «Покровське» Олег Бездіжий, до якого належить будинок, запевнив, що майстри приїдуть у двір, аби побачити, яка там ситуація, на власні очі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень