У Рівному дають 48 годин на креативні ідеї для бізнесу

Хакатон цього разу прийматиме НУВГП

У Рівному відбудеться хакатон креативного підприємництва. Впродовж 48 годин без перерви учасники намагатимуться знайти шлях для втілення креативних ідей у бізнесі. Як розповів нам керівник проекту «Вишеградська мережа міських креативних просторів» Антон Шинкарук, під час хакатону, використовуючи мозковий штурм цілої команди підприємці прискорять роботу над власними проектами

Наша задача зосередитися на людях, які займають підприємницькою діяльністю, в серії креативних індустрій, починаючи від дизайну, закінчуючи зйомкою фільмів у тому чисті, чи архітектурою. Ми хочемо таких людей зібрати, поспілкуватися з іноземними партнерами, менторами так званими, які можуть надати свої поради. І за два – три дні вони можуть підготувати свою ідею, оформити її для пошуку інвестора чи виходу на ринок, - розповідає Антон Шинкарук.

Отож серед зареєстрованих учасників хакатону сформують команди, а за результатами роботи визначать переможця. Учасники хакатону працюватиму у приміщенні НУВГП, де серед іншого відбуватимуться дизайн-ярмарок на освітні семінари.

 Переможці та найбільш активні учасники хакатону в подальшому поїдуть у тур Європою, де у містах які підтримують креативне підприємництво та є партнерами цього хакатону, зустрінуться з експертами, аби переймати їх досвід.

Зокрема це міста, звідки до Рівного приїдуть ментори:  Люблін, Краків, Злін, Братислава, Будапешт, Кошице, Львів. За словами Антона Шинкарука, дуже часто на поїздки підприємцям не вистачає часу, грошей або просто зв’язків, щоб поспілкуватися з колегами закордоном.

Бажаючи підприємці можуть зареєструватися до 10 жовтня. При цьому, це можуть бути підприємці не тільки з Рівного, але й сусідніх міст. За словами організаторів, прийматимуть бажаючих підприємців з зони у 150 - 200 км навколо Рівного.

 Участь у хакатоні є безкоштовною.

Програма

13 жовтня - знайомство

  • Виступи партнерів, гостей.
  • Пітчинг та формування команд
  • Неформальне спілкування на дизайн-ярмарку
  • Відбудеться воркшоп з підготовки проектів на конкурси програми «Креативна Європа» разом з керівником Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні Юлією Федів.

14 жовтня - хакатон

  • Протягом дня – Робота команд
  • Консультації з менторами

15 жовтня

  • Фінальні презентації та визначення переможців

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень