У Рівному даруватимуть прикраси з діамантами

23 червня відбудеться відкриття магазину ювелірних виробів KSD Aurum

Ще трішки і свої двері в світ краси та різноманіття відчинить перший у Рівному магазин ювелірних виробів KSD Aurum.

В день відкриття серед покупців KSD Aurum відбудеться розіграш прикрас з діамантами та сертифікати на покупку ювелірних прикрас. Кожну годину гості заходу зможуть стати власником стильних сережок.

Сюрпризи на цьому не закінчуються, адже в магазині діє літня акція та спеціальні ціни.

На весь асортимент ювелірних прикрас діє знижка 50%. А за умовою участі у акції «З новою прикрасою до звабливої Іспанії!» можна виграти головний приз – подорож до Іспанії або один з щотижневих сертифікатів на SPA-процедури.

Гостей відкриття пригощатимуть смачними напоями. Рівняни зможуть ознайомитися з найкращими колекціями ювелірів України, серед яких невеличкі фабрики та найвідоміші заводи. Класичні моделі та модерн, традиційні золоті й срібні прикраси та ексклюзивні дизайнерські новинки, для тих, хто шукає щось особливе. Новий магазин KSD Aurum задовільнить будь-яку примху клієнта.

Ювелірна компанія KSD Aurum відома українським прихильникам краси, втіленої у металі й камінні. На сьогодні мережа налічує більш ніж 40 магазинів по всій Україні і їх кількість зростає. Особливий підхід до формування колекцій, різноманітний дизайн та безліч напрямків, співробітництво з перевіреними виробниками – все це дозволяє кожному гостю магазинів компанії знайти гідний подарунок для себе. 

KSD Aurum не говорить, що таке краса, але показує, якою вона може бути.

Урочисте відкриття відбудеться 23 червня о 12:00 у ТЦ Novus по вул. Гагаріна, 26.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень